A spanyol jelen idő átugrásával, ezzel a csomaggal egyből a mélyvízben találhatod magad! Nincs megállás a spanyol középfokig!

Ha már töviről-hegyire ismered a spanyol jelen időt és komoly terveid vannak a spanyollal, érdemes ezzel a csomaggal folytatnod a tanulást.

A triópakk ára: 52 400 Ft (CD vagy MP3 pendrive változat: 54 000 Ft.)

Az A1 tanfolyam anyagának kihagyásával (spanyol jelen idő és alapvető kommunikációs témák) az A2-ben egyből a múlt időket ismerheted meg.

A B1 tanfolyam sok-sok kommunikatív témát mutat be azontúl, hogy a spanyol jövő idő, feltételes mód, kötőmód jelen ideje is ebben található. A B2 pedig az utolsó szint a spanyol középfok előtt: igeidő-egyeztetés, subjuntivo teljes repertoár, szenvedő szerkezet és sok-sok szókincs téma, amik nélkül a spanyol nyelvtudásod nem lenne teljes!

Tartalma: spanyol A2 (újrakezdő) tanfolyam 45 leckével, B1 (középhaladó) tanfolyam 45 leckével, B2 (haladó) tanfolyam 45 leckével.

RÉSZLETES, ÖSSZESÍTETT TEMATIKÁT INNEN TÖLTHETSZ LE: 

   Tanári magyarázatok

    feladatok megoldókulccsal

    egyéni ütemben haladás

    bárhol, bármikor tanulhatsz

    okostelefonról, táblagépről is végezheted a tanfolyamot*

    egyszerre fejleszt spanyolból a hallás, a látás és a tapasztalás útján

*A biztonság kedvéért nézd meg az ingyenes videót azon az eszközön, amelyiken a tanfolyamot végezni szeretnéd.

Fontos: a videók akárhányszor megnézhetők élethosszig tartó hozzáféréssel, de nem letölthetők. (Ha offline módban szeretnél tanulni a videók leckéiből, válaszd a CD-s vagy az mp3 változatot a legördülő sávban!)

Ezt a csomagot választva spórolhatsz is, hiszen míg a tanfolyamok egyenként 20990 Ft-ba kerülnek, addig trióban csupán 52400 Ft-ot fizetsz. (CD vagy mp3 pendrive változat: 54000 Ft.)

Nem tudsz mindig interneten lenni? Számodra az ideális választás a CD-s változat. A CD-ken ugyanazokat a leckéket találod meg, mint az online videótanfolyamban, a sorrend is ugyanaz. Az egyetlen különbség, hogy a CD-s verzióhoz nem szükséges internet kapcsolat. Előnye, hogy olyan helyen is tudod végezni a tanfolyamot, ahol nincs internet, hátránya pedig az online változattal szemben, hogy nem olyan mobilis.

Sokat autózol és vezetés közben nem szeretnéd a mobilod képernyőjét figyelni? Neked való a triópakk mp3 változata, amit ajándék pendrive-on küldök el neked.

Kérlek, megrendeléskor válaszd ki, melyik formátumban szeretnéd kérni a triópakkot: online videók, videók CD-n vagy mp3 verzió!

A csomagért fizethetsz bankkártyával, PayPal-lal vagy átutalással. Bankkártyás/PayPalos fizetés után pár perc múlva elérhetővé válik számodra a tananyagcsomag.  Átutalásos fizetésnél a fizetés beérkeztét követően teszem elérhetővé számodra a tananyagot. A számla minden esetben Billingo programon keresztül érkezik az email fiókodba, papír alapú számlát nem küldök.  A pendrive-ot/CD-t postai úton, ajánlott levélként juttatom el hozzád (magyarországi címre).