Még több gyakorlásra vágysz? Az Escalera mellé hoztam neked 150 extra feladatot! Itt az Extra bővített kiadása!

Az Escalera munkafüzet ára: 2 690 Ft + 1200 Ft postaköltség.

150 feladat megoldókulccsal, melyek lazán kapcsolódnak az Escalera nyelvkönyvhöz is – kell ennél több egy jó kis gyakorláshoz?

Hét fő téma (létigék, jelen idő, névmások, múlt idők, subjuntivo, igeidő-egyeztetés, prepozíciók) és egy nyolcadik, “vegyesvágott” fejezet gyűjti egybe a feladatokat, hogy a spanyolod minél tökéletesebb legyen.

Nem emlékszel a vonatkozó nyelvtanra? A fejezeteknél/feladatoknál megtalálod a hivatkozást az Escalera nyelvkönyv odaillő fejezeteire. 

Önállóan tanulsz? Semmi akadálya: van megoldókulcs a könyvben!

Az Escalera munkafüzet először 2019-ben jelent meg, akkor még 100 feladattal. Az első kiadást most kibővítettem plusz 50 feladattal, formátuma pedig kényelmes, A5-ös kivitelre váltott, hogy még könnyebben magaddal vihesd mindenhová.

 

Olyan, mint egy szuper hasznos kis rejtvénykönyv spanyolból!

Érdekelne az Escalera nyelvkönyv is? A két könyvet duópakkban is beszerezheted a Könyv menüpontból: https://onlinespanyolozzotthonrol.hu/konyv

A munkafüzetért fizethetsz bankkártyával, PayPal-lal vagy átutalással. Minden esetben a fizetés beérkeztét követően adom postára az Escalera extrát. A számla Billingo programon keresztül érkezik az email fiókodba, papír alapú számlát nem küldök.  A munkafüzet ajánlott levélként kerül feladásra. Igény szerint postán maradóra is kérheted, ezt a megrendelés során tüntesd fel a megjegyzés rovatban, a megjelölt posta címével együtt.