Végre megérkezett a spanyolos szólépcső is: itt az Escalera de palabras!

 

99 lépcsőfok, melyek végigjárásával több ezer spanyol szót, kifejezést tanulhatsz meg.

Az Escalera de palabras nyelvkönyv ára: 4690 Ft + 1200 Ft csomagolási és postaköltség

99 spanyol szókincs téma, 396 feladat – a nagy sikerű Escalera nyelvkönyv szótanulós tesója, az Escalera de palabras december 5-én végre megjelent!

Lapozz bele az Escalera de palabras könyvbe ITT: Escalera de palabras első 5 fejezet betekintő

Mit tartalmaz az Escalera de palabras nyelvkönyv?

Az Escalera de palabras 99 spanyol szókincs témán vezet végig, mintha egy lépcsősoron menetelnél felfelé. A 99 téma között olyan fontos és megkerülhetetlen szószedetek találhatók, mint például a család, személyleírás, város, környezetünk, gazdaság, élővilág, egészség, stb. Minden szókincs témához négy feladat tartozik, így összesen 396 feladattal gyakorolhatod a tanultakat. A könyv végén megoldókulcs segíti az önálló tanulást.

Az Escalera de palabras első kiadásának megjelenése: 2022. december 5. 

Néhány számadat a könyvről:

– 99 fejezet,
– 396 feladat.
– Ezen belül: 11 olyan fejezet, amely párbeszédet dolgoz fel vagy levélírást mutat be;
– több mint 3100 szó és szókapcsolat (plusz azok, amelyek a fent említett fejezetekben vannak, mert azt nem számoltam bele);
– több mint 270 példamondat – ebben nincsenek benne a 11 párbeszédes fejezet mondatai természetesen.

 

Hiányzik még az Escalera nyelvkönyv is a gyűjteményedből? Az Escalera Nagy Könyv Duó mindkét nagy könyvemet tartalmazza (Escalera + Escalera de palabras), 10%-kal olcsóbb, mint ha külön vennéd meg a két könyvet! Az Escalera Nagy Könyv Duót itt találod: https://online.spanyolozzotthonrol.hu/termek/escalera-nagy-konyv-duo/

A könyvért fizethetsz bankkártyával, PayPal-lal vagy átutalással. Minden esetben a fizetés beérkeztét követően adom postára az Escalera de palabras-t ajánlott levélként. Kérheted a csomagot postán maradóra is, ez esetben a megrendelés során írd be a megjegyzés rovatba a megjelölt posta címét. A számla Billingo programon keresztül érkezik az email fiókodba, papír alapú számlát nem küldök.