Megérkezett az Escalera füzetek 1. kötete!

A “Legendák és múltak” c. könyvemből alaposan elsajátíthatod a spanyol múlt idők minden csínját-bínját, miközben betekintést nyerhetsz a középkori Hispánia páratlan világába.

Új könyvsorozatom, az Escalera füzetek első kötete egy varázslatos világba repít: a titokzatos, kalandos vagy épp horrorisztikus történeteket olvasva, feldolgozva észrevétlenül használatba veszed a spanyol múlt időket.

Hogyan épül fel a Legendák és múltak nyelvkönyv?

  • Az első részben külön-külön és egyben is taglalom a spanyol múlt időket egyszerű, világos magyarázatokkal, sok példamondattal, összehasonlítással fűszerezve
  • A második részben tíz eredeti spanyol legendát olvashatsz (természetesen mai, az A2 szint számára is érthető nyelvezettel)
  • Minden legenda előtt bemelegítő feladatok hangolnak rá a szókincsre, témára
  • A legenda melletti keskeny sávban az ismeretlen szavakat találod, így a szöveg értelmezése lényegesen leegyszerűsödik
  • A legenda után feladatokkal dolgozhatod fel az olvasott történetet, a múlt időkkel és adott legenda szókincsével ötvözve.

A könyv alkalmas az önálló tanulásra is, hiszen:

  • A múlt időknél részletes, példamondatokkal alátámasztott magyarázatokat találsz
  • Minden feladathoz megoldókulcs is tartozik
  • Az olvasmányos rész mellé kigyűjtöttem neked az ismeretlen szavakat, így folyamatosan tudod olvasni-értelmezni a legendákat
  • A legendák változatos témájúak: szerelem, csaták, ármánykodás, árulás, hit, misztikum egytől-egyig helyet kapott a kötetben
  • A könyv A5 méretű, így kényelmesen elfér a táskádban, bárhová könnyen magaddal viheted

 

Mennyibe kerül?

 

A Legendák és múltak nyelvkönyv ára 2690 Ft, 1200 Ft postaköltség mellett.

A nyelvkönyv ajánlott levélként érkezik hozzád, így ha netalán nem vagy otthon a kézbesítés pillanatában, a szelvényen lévő szám ismeretében még egy hétig átveheted a postán, amikor neked kényelmes.

A könyv 144 oldal, A5-ös méret, puha borítású.

A nyelvkönyvért fizethetsz bankkártyával, PayPal-lal vagy átutalással. Bankkártyás fizetés esetén a fizetés biztonságos hátterét a SimplePay biztosítja. Az oldalon a fizetési információ (pl. bankkártya adatok) nem kerül tárolásra, a fizetés minden esetben a SimplePay felületén megy végbe.

A fizetés beérkeztét követően adom postára a könyvet ajánlott levélként. Kérheted a csomagot postán maradóra is, ez esetben a megrendelés során írd be a megjegyzés rovatba a megjelölt posta címét. A számla Billingo programon keresztül érkezik az email fiókodba, papír alapú számlát nem küldök. 

Átutalásos rendelés esetén 8 napod van a megrendelés fizetésére, a könyvet az összeg beérkezte után adom postára.

A postai szállítási díj belföldi címre érvényes. Külföldre nem szállítok.