Nem érted a spanyol nyelvtant? Mássz fel az Escalera 99 lépcsőfokán!

Az Escalera nyelvkönyv ára: 4690 Ft + 1200 Ft csomagolási és postaköltség

99 nyelvtani téma, 396 feladat – a nagy sikerű Escalera nyelvkönyv ötödik kiadása már megjelent!

Mi az Escalera nyelvkönyv?

Az Escalera 99 egyre nehezedő spanyol nyelvtani témán vezet végig, mintha egy lépcsősoron menetelnél felfelé. A 99. fokról teljesen másképp látod majd a spanyol nyelvtant, mint azelőtt! Minden nyelvtani témához négy feladat tartozik, így összesen 396 feladattal gyakorolhatod a tanultakat. A könyv végén megoldókulcs segíti az önálló tanulást.

Az Escalera első kiadása 2018 szeptemberében jelent meg és fél év alatt elfogyott. A második kiadás 2019 júliusában hű maradt az eredeti tematikához és a feladatok sem változtak. A harmadik kiadás 2020 decemberében került forgalomba. A 2022-es negyedik kiadás után most itt az ötödik is, 2023. májustól elérhető! Az Escalera így már 4500 eladott példánynál tart.

ITT AZ ESCALERA EXTRA MUNKAFÜZET IS!

Ha nem csak a könyv érdekel, rendeld meg kedvezményes csomagban az Escalera extra munkafüzettel együtt, amely további 150 feladattal gazdagítja spanyoltudásodat. Keresd a Könyv menüpontban: https://online.spanyolozzotthonrol.hu/konyv

A könyvért fizethetsz bankkártyával, PayPal-lal vagy átutalással. Minden esetben a fizetés beérkeztét követően adom postára az Escalerát ajánlott levélként. Kérheted a csomagot postán maradóra is, ez esetben a megrendelés során írd be a megjegyzés rovatba a megjelölt posta címét. A számla Billingo programon keresztül érkezik az email fiókodba, papír alapú számlát nem küldök.