Juss el nulláról alapfokra spanyolból ezzel a 3×45 videót tartalmazó csomaggal úgy, hogy közben spórolsz egy óriásit!

135 videó, kb. 1000 példamondat, 270 tesztkérdés, több, mint 1000 kiszótárazott szó, 260 feladat megoldókulccsal – ez a “Spanyol alapfok csomag” számokban!

A triópakk ára: 52 400 Ft (CD vagy MP3 pendrive változat: 54 000 Ft).

Törlés

Nincs időd a nyelvtanulásra? Sebaj! Ezt a tananyagot akár a metrón ülve, okostelefonról is végezheted!

A csomag a honlapon külön is kapható A1, A2 és B1 spanyol tanfolyamok teljes anyagát tartalmazza, mely összesen 3×45, azaz 135 videó. A tananyagot saját tempódban dolgozhatod fel, te döntöd el, hogy napi ötöt vagy ötnaponta egyet nézel belőle!

Tartalma: spanyol A1 (kezdő) tanfolyam 45 leckével, A2 (újrakezdő) tanfolyam 45 leckével, B1 (középhaladó) tanfolyam 45 leckével.

RÉSZLETES, ÖSSZESÍTETT TEMATIKÁT INNEN TÖLTHETSZ LE: 

   Tanári magyarázatok

    feladatok megoldókulccsal

    egyéni ütemben haladás

    bárhol, bármikor tanulhatsz

    okostelefonról, táblagépről is végezheted a tanfolyamot*

    egyszerre fejleszt spanyolból a hallás, a látás és a tapasztalás útján

*A biztonság kedvéért nézd meg az ingyenes videót azon az eszközön, amelyiken a tanfolyamot végezni szeretnéd.

Fontos: a videók akárhányszor megnézhetők élethosszig tartó hozzáféréssel, de nem letölthetők. (Ha offline módban szeretnél tanulni a videók leckéiből, válaszd a CD-s vagy az mp3 változatot a legördülő sávban!)

Ezt a csomagot választva spórolhatsz is, hiszen míg a tanfolyamok egyenként 20990 Ft-ba kerülnek, addig trióban csupán 52400 Ft-ot fizetsz. (CD vagy mp3 pendrive változat: 54000 Ft.) 

Nem tudsz mindig interneten lenni? Számodra az ideális választás a CD-s változat. A CD-ken ugyanazokat a leckéket találod meg, mint az online videótanfolyamban, a sorrend is ugyanaz. Az egyetlen különbség, hogy a CD-s verzióhoz nem szükséges internet kapcsolat. Előnye, hogy olyan helyen is tudod végezni a tanfolyamot, ahol nincs internet, hátránya pedig az online változattal szemben, hogy nem olyan mobilis.

Sokat autózol és vezetés közben nem szeretnéd a mobilod képernyőjét figyelni? Neked való a triópakk mp3 változata, amit ajándék pendrive-on küldök el neked.

Kérlek, megrendeléskor válaszd ki, melyik formátumban szeretnéd kérni a triópakkot: online videók, videók CD-n vagy mp3 verzió! 

 

A csomagért fizethetsz bankkártyával, PayPal-lal vagy átutalással. Bankkártyás/PayPalos fizetés után pár perc múlva elérhetővé válik számodra a tananyagcsomag.  Átutalásos fizetésnél a fizetés beérkeztét követően teszem elérhetővé számodra a tananyagot. A számla minden esetben Billingo programon keresztül érkezik az email fiókodba, papír alapú számlát nem küldök.  A pendrive-ot/CD-t postai úton, ajánlott levélként juttatom el hozzád (magyarországi címre).

Törlés