Eszméletlen hatékony és kényelmes megoldás, ha nincs időd kötött keretek között spanyolul tanulni!

Itt valóban te döntöd el, hogy mikor, hol és mennyit tanulsz.

Az A1-B2 gigapakk normál ára: 58 000 Ft.

A csomag 4×45, összesen 180 videót tartalmaz, amelyek gondosan egymásra épülve vezetnek el téged a spanyol ABC-től egészen a szenvedő szerkezetig, a középfokú spanyoltudásig. A B2 szint elvégzésével minden tudásnak a birtokába kerülsz, ami csak szükséges a spanyol középfokú nyelvvizsgához!

Úgy gondolom, hogy ha ilyen nagyvonalúan ajándékozol meg a bizalmaddal és rögtön 180 videót rendelsz tőlem, nekem ezt meg kell hálálnom. Egyenként a tanfolyamok 20.990 Ft-ba kerülnek, egyben viszont hatalmas kedvezménnyel, mindössze 58.000 Ft-os csomagáron szerezheted be őket (14.500 Ft/tanfolyam)!

A “Spanyol kezdőtől középfokig gigapack” csomag tartalma:

    Spanyol kezdő A1 tanfolyam 45 videóval

    Spanyol újrakezdő A2 tanfolyam 45 videóval

 

     Spanyol középhaladó B1 tanfolyam 45 videóval

    Spanyol haladó B2 tanfolyam 45 videóval

Nézd meg a tanfolyamok ingyenes első videóit!

RÉSZLETES, ÖSSZESÍTETT TEMATIKÁT INNEN TÖLTHETSZ LE: 

A hatékony spanyoltanulás számodra is elérhető! Nézd meg, mit mondanak azok, akik már kipróbálták a gigapakkot:

“Kitűnően magyarázol. Még számomra is érthető, pedig nem vagyok már fiatal, 40 leszek júniusban.   Tegnap kezdtem el, és meghallgattam (feldolgoztam) az első 4 leckét. Nem tartom magamat egy nyelvzseninek, és a nyelvtantól (és majd a levélírástól) picit félek, de még nagyon lelkes vagyok. Angolból középfokú C nyelvvizsgám van, németből februárban voltam nyelvvizsgázni alapfokon és elsőre sikerült. Úgy éreztem, hogy a továbbiakban nem a német az én nyelvem, ezért választottam a spanyolt. … Nagy segítség nekem a tanfolyam, mert a közelben nincs spanyol tanár, így legközelebb Veszprémben (50 km), illetve Zalaegerszegen (60 km) lett volna spanyol nyelvtanfolyam.” 

Balázs, Szőc

“A spanyol hang- és videoanyag nagyon szuper. A munkám most olyan, hogy sok szünet van benne, ami lehetővé teszi, hogy egy-egy videót a telefonomról meg tudjak napközben is hallgatni :-). Alapvetően a Colores című könyvből tanulok, de párhuzamosan a hanganyagot is tanulom, ami segítséget ad a kiejtésben, szavak tanulásában. Gyakorlatilag októberben kezdtem el a spanyolt és az A1 végére fogok érni lassan, a hang és videoanyag nélkül nem menne a tanulás. Jól összeszedett, nem sok egy-egy óra és tele van tartalommal. Nagyon köszönöm, és nagyon örülök hogy rátaláltam. :-)” 

József, Kópháza

“A tanfolyam nagyon szuper, világos, érthető magyarázatokkal, úgy érzem, elég gyorsan tudok majd haladni vele! Végre egy olyan anyag, ami ennyire jól használható! :)” 

Alíz, Budapest

“Belenéztem a gigapack leckéibe, nagyon jók, élmény lesz. Tanárként azt mondom, didaktikai szempontból ez a csúcs.” 

János, Pásztó

Nem tudsz mindig interneten lenni? Számodra az ideális választás a CD-s változat. Ez a csomag mind a négy 45 leckés tanfolyamot tartalmazza, segítségével teljesen kezdő szintről juthatsz el középfokra.

Sokat autózol és vezetés közben nem szeretnéd a mobilod képernyőjét figyelni? Neked való a gigapack mp3 változata, amit ajándék pendrive-on küldök el neked.

Kérlek, megrendeléskor válaszd ki, melyik formátumban szeretnéd kérni a gigapackot: online videók, videók CD-n vagy mp3 verzió!

A csomagért fizethetsz bankkártyával, PayPal-lal vagy átutalással. Bankkártyás/PayPalos fizetés után pár perc múlva elérhetővé válik számodra az online tananyagcsomag.  Átutalásos fizetésnél a fizetés beérkeztét követően teszem elérhetővé számodra a tananyagot. A CD és az MP3 pendrive-ot az utalás beérkezése után postázom. A számla minden esetben Billingo programon keresztül érkezik az email fiókodba, papír alapú számlát nem küldök.  A hanganyag elemei egyszer tölthetők le.

Apróbetűs

Kérlek, mielőtt vásárolsz, hallgasd meg az első leckét ingyenesen azon a készüléken, amin majd használni szeretnéd a tanfolyamot, hogy az esetleges technikai összeférhetetlenségek idejében kiderüljenek.

Az mp3 verzió a fizetést követően kerül aktiválásra, ezután, ha belépsz az oldalra, egy alkalommal van lehetőséged letölteni a leckéket a gépedre. Ha az online változatot szeretnéd használni, azt az oldalra való belépés után akárhányszor megteheted, mert megrendelésed mellé örökös hozzáférést kapsz.

Érdekelhetnek még…

  • Escalera spanyol nyelvkönyv

    Escalera nyelvkönyv

    4 690 Ft (bruttó)