Sokak kérésére itt a Hispanofan magazin PDF verzióban! 

A PDF szám ára 1190 Ft, fizetés után azonnal letölthető.

A Hispanofan magazin 19. száma egy tematikus szám, amely a nyaralás szerteágazó témáját járja körül. Feladatok, érdekes szövegek, hanganyag és videós feladat is tartozik a kitölthető PDF formátumú számhoz!

A Hispanofan magazin 19. száma 56 oldalas, PDF formátumú. A legtöbb feladat online is kitölthető! Fizetés után azonnal letöltheted. Megoldókulcs mellékelve!

 

Miért válaszd a Hispanofan PDF magazint szabadidőd eltöltéséhez?

 

 • A változatos feladatok mind a kezdők, mind a haladók számára élvezetes gyakorlást nyújtanak;
 • a feladatokhoz tartozó megoldókulcs értelmet ad a magazinból való önálló gyakorlásnak;
 • a tanulás nem “száraz”, magolós módon megy végbe, hanem többek között natív cikkek, izgalmas rejtvények, motiváló történetek, kacagtató viccek formájában;
 • mindez ellenőrzött minőségben, válogatott formában, megbízható forrásból – ennek fontosságát pedig mindenki átérzi, aki tanult már meg marhaságokat internetről csupán mert azt hitte, az a helyes.

 

Mennyibe kerül a Hispanofan PDF magazin?

A Hispanofan magazin ára a 16. számtól 1190 Ft. A magazint a fizetést követően rögtön letöltheted és indulhat a móka! A számodra fontos/hasznos oldalakat ki is nyomtathatod, de igyekeztem a lehető legtöbb feladatot online kitölthető formátumban megoldani. 

A Hispanofan Klub aktív tagjainak természetesen továbbra is ingyenes a magazin! Klubtagok meg ne rendeljék! :))

A Hispanofan magazinért fizethetsz bankkártyával, PayPal-lal vagy átutalással. Bankkártyás fizetés esetén a fizetés biztonságos hátterét a SimplePay biztosítja. Az oldalon a fizetési információ (pl. bankkártya adatok) nem kerül tárolásra, a fizetés minden esetben a SimplePay felületén megy végbe.

A fizetés beérkeztét követően töltheted le a magazint. A számla Billingo programon keresztül érkezik az email fiókodba, papír alapú számlát nem küldök.

Átutalásos rendelés esetén 8 napod van a megrendelés fizetésére, a magazint az összeg beérkezte után aktiválom számodra. Nyolc nap után törlöm a fizetetlen rendelést.

              

Érdekelhetnek még…

 • Hispanofan PDF magazin 11. szám – ONLINE

  1 090 Ft (bruttó)
 • Hispanofan magazin 3. szám

  Hispanofan PDF magazin 3. szám – ONLINE

  1 090 Ft (bruttó)