Sokak kérésére itt a Hispanofan magazin PDF verzióban! Gyakorold a spanyolt cikkek, rejtvények, receptek, tesztek segítségével!

A PDF szám ára 1090 Ft, fizetés után azonnal letölthető.

A Hispanofan magazin 5. számában sok érdekesség kapott helyet: rangsoroljuk a legismertebb spanyol katedrálisokat, olvasunk Frida Kahlo és Miguel de Cervantes életéről, a klímaváltozás kapcsán azt latolgatjuk, vajon lesz-e a közeljövőben 6 hónapos a spanyol nyár és kaphatsz hajápolási tippeket is, A fő témákat viccek, rejtvények, gyereksarok és motivációs történet színesíti.

A Hispanofan magazin 5. száma 52 oldalas, PDF formátumú. ÚJDONSÁG: több feladat online is kitölthető! Fizetés után azonnal letöltheted.

 

Miért válaszd a Hispanofan PDF magazint szabadidőd eltöltéséhez?

 

  • A változatos feladatok mind a kezdők, mind a haladók számára élvezetes gyakorlást nyújtanak;
  • a feladatokhoz tartozó megoldókulcs értelmet ad a magazinból való önálló gyakorlásnak;
  • a tanulás nem “száraz”, magolós módon megy végbe, hanem többek között natív cikkek, izgalmas rejtvények, motiváló történetek, kacagtató viccek formájában;
  • mindez ellenőrzött minőségben, válogatott formában, megbízható forrásból – ennek fontosságát pedig mindenki átérzi, aki tanult már meg marhaságokat internetről csupán mert azt hitte, az a helyes.

 

Mennyibe kerül a Hispanofan PDF magazin?

A Hispanofan magazin a 4. számtól már 52 oldalas, de még így is csupán 1090 Ft-ért a tiéd lehet. A magazint a fizetést követően rögtön letöltheted és indulhat a móka! A számodra fontos/hasznos oldalakat ki is nyomtathatod, de igyekeztem a lehető legtöbb feladatot online kitölthető formátumban megoldani. 

A Hispanofan Klub aktív tagjainak természetesen továbbra is ingyenes a magazin! Klubtagok meg ne rendeljék! :))

A Hispanofan magazinért fizethetsz bankkártyával, PayPal-lal vagy átutalással. Bankkártyás fizetés esetén a fizetés biztonságos hátterét a SimplePay biztosítja. Az oldalon a fizetési információ (pl. bankkártya adatok) nem kerül tárolásra, a fizetés minden esetben a SimplePay felületén megy végbe.

A fizetés beérkeztét követően töltheted le a magazint. A számla Billingo programon keresztül érkezik az email fiókodba, papír alapú számlát nem küldök. 

Átutalásos rendelés esetén 8 napod van a megrendelés fizetésére, a magazint az összeg beérkezte után aktiválom számodra. Nyolc nap után törlöm a fizetetlen rendelést.