Sajnos az ember nem vallhatja magát haladó szintűnek spanyolból addig, amíg a spanyol kötőmóddal, azaz a subjuntivo-val teljesen tisztába nem kerül.

Ez a csomag óriási segítségedre lesz ebben a csatában!

A csomag ára: 7 670 Ft.

három e-book és a három mini videótanfolyam a kötőmód használatának minden témáját lefedi és mind a négy igeidőt alaposan begyakoroltatja. Legyen szó a helyes igealakokról, a “si”-vel kezdődő feltételes mondatokról vagy akár a subjuntivo-s igeidő-egyeztetésről, nem lesz többé homályos számodra semmilyen kötőmódos mondat!

Figyelem! A csomag 100% online, ne várd a postást! 🙂 Fizetés után azonnal használhatod minden elemét, ha belépsz a fiókodba a rendeléskor megadott email címmel és jelszóval.

A csomag részei:

    A subjuntivo alakjai ebook, értéke 3490 Ft

    A subjuntivo használata és gyakorlás ebook, értéke 3490 Ft

    A ’si’ kötőszavas feltételes mondatok ebook, értéke 3490 Ft

                                          

    A kötőmód közelmúltja videós minitanfolyam, értéke 1440 Ft

    A subjuntivo jelen ideje videós minitanfolyam, értéke 2520 Ft

    Igeidő-egyeztetés a kötőmódban videós minitanfolyam, értéke 2520 Ft

Ezt a 16950 ft értékű csomagot 7670 ft-ért viheted!

A tananyagok részletezése:

A subjuntivo alakjai ebook

A kötőmód, azaz a subjuntivo négy igeidejét ismerheted meg ebből a praktikus tananyagból. Részletes bemutatásra kerülnek a rendhagyó igealakok, és ami talán a legfontosabb: az igeidő-egyeztetés sem lesz ezután szürke folt számodra!

tíz, elsősorban igealakokat gyakoroltató feladat és az utolsó feladatként megjelenő ötven mondatfordítás nagy rutint ad a kötőmód igealakjainak használatában. A megoldókulcs itt is a könyv elmaradhatatlan részét képezi.

A ’si’ kötőszavas feltételes mondatok ebook

A ’si’ kötőszavas feltételes mondatokban az a legnehezebb, hogy összesen hatféle igealakot kell hozzá használni és megfelelően kombinálni.

Ez a könyv minden kétségedet tisztázza a témával kapcsolatban, szemléletesen, részletesen elmagyarázza az egyes mondatok közötti különbséget. Tizenöt feladat segít a mondattípusok és igealakok alapos begyakorlásában. Mivel ez is elsősorban önállóan tanulóknak készült tananyag, a megoldókulcs itt sem maradhatott el.

A subjuntivo jelen ideje videós minitanfolyam

A sorozat bemutatja neked a spanyol nyelvtan rettegett témáját, a subjuntivo-t. Megismerkedhetsz a spanyol kötőmód jelen idejével és képzésének minden csínjával-bínjával. Bemutatom neked a rendhagyó igéket, részletesen végigvezetlek a subjuntivo használatán, mindezt rengeteg példával kiegészítve. Az utolsó videóban pedig te is tesztelheted tudásodat a gyakorló feladatok segítségével. Minden feladathoz mutatom a megoldókulcsot is, részletes magyarázattal kombinálva! Készen állsz?

A videók nem letölthetők, de akárhányszor megnézhetők élethosszig tartó hozzáféréssel.

A subjuntivo használata és gyakorlás ebook

Mindenki rettegett spanyol nyelvtani témája, a subjuntivo itt új, rendezett, logikus oldaláról mutatkozik be.

Tizenöt felhasználási területet találsz a könyvben, olyan ige- vagy szócsoportokat, amelyek subjuntivot vonzanak. A tizenöt gyakorló feladattal könnyedén elsajátíthatod a gyakorlatban is a könyv elején megemésztett elméletet, a megoldókulcsot használva pofonegyszerűvé válik az önellenőrzés is.

A kötőmód közelmúltja videós minitanfolyam

A kötőmód, azaz a subjuntivo a legtöbb bosszúságot okozó nyelvtani rész a spanyoltanulók számára. Ebben a rövid sorozatban bemutatom a subjuntivo közelmúltját, megtanulhatod annak képzését és használatát, a gyakorló videó segítségével pedig igazi profivá válhatsz a témában! Alapos tudás mindössze három videóval!

A videók nem letölthetők, de akárhányszor megnézhetők élethosszig tartó hozzáféréssel.

Igeidő-egyeztetés a kötőmódban videós minitanfolyam

Mire az ember nagy nehezen megtanulja a subjuntivo alakjait ragozni, rájön, hogy ez még csak az út eleje: a használat megtanulása hátra van. Ebben a sorozatban megmutatom neked, mikor melyik kötőmódos igeidőt kell használni, mitől függ, hogy melyik igeidő lesz helyes a mondatba. Az ötödik videó gyakorlást tartalmaz: négy feladat megoldókulccsal, de minden videó végén is van 1-1 gyakorló feladat és megoldókulcsa.

A videók nem letölthetők, de akárhányszor megnézhetők élethosszig tartó hozzáféréssel.

   Tanári magyarázatok

    feladatok megoldókulccsal

    egyéni ütemben haladás

    bárhol, bármikor tanulhatsz

    okostelefonról, táblagépről is végezheted a tanfolyamot*

    egyszerre fejleszt spanyolból a hallás, a látás és a tapasztalás útján

A csomagért fizethetsz bankkártyával, PayPal-lal vagy átutalással. Bankkártyás/PayPalos fizetés után pár perc múlva elérhetővé válik számodra a tananyagcsomag.  Átutalásos fizetésnél a fizetés beérkeztét követően teszem elérhetővé számodra a tananyagot. A számla minden esetben Billingo programon keresztül érkezik az email fiókodba, papír alapú számlát nem küldök.  Az ebookok egyszer tölthetők le.