A “Spanyol múltak” csomag minden szükséges tudást tartalmaz ahhoz, hogy a négyféle múlt idő megkülönböztetése és használata rutinszerűvé váljon számodra.

A spanyol múltak csomag ára 9 550 Ft.

A három nagy e-bookban rengeteg gyakorlást találsz megoldókulccsal, a negyedikben megtalálod az összes, valamelyik múlt időben rendhagyó igét táblázatba foglalva, a négy videós minitanfolyamból pedig egyenként és részletesen is elsajátíthatod a spanyol múlt időket.

Figyelem! A csomag 100% online, ne várd a postást! 🙂 Fizetés után azonnal használhatod minden elemét, ha belépsz a fiókodba a rendeléskor megadott email címmel és jelszóval.

A csomag részei:

   Spanyol múltidéző táblázat ebook, értéke 1990 Ft

    A múlt nagy rejtélyei – a spanyol múlt idők ebook, értéke 3490 Ft

    Indefinido vagy imperfecto? ebook, értéke 3490 Ft

    Legendák és múltak ebook, értéke 3490 Ft

    A spanyol közelmúlt videós minitanfolyam, értéke 2590 Ft

    A spanyol leíró múlt videós minitanfolyam, értéke 2590 Ft

    A spanyol régmúlt videós minitanfolyam, értéke 1440 Ft

    Indefinido képzés és használat videós minitanfolyam, értéke 2590 Ft

Ez a nagyszerű válogatás 21670 ft összértékű, ám mindössze 9550 ft-ért a tiéd!

A tananyagok részletezése:

Spanyol múltidéző táblázat ebook

Ez a segédanyag rendkívül hasznos, ha a spanyol múlt időket tanulod. Tartalmazza az összes spanyol alapigét, amely valamelyik múlt időben rendhagyó.

Öt ragozást mutat be: jelen idő és a négy múlt idő. A rendhagyó alakok könnyen beazonosíthatók a vastag kiemelés által. A külön színekkel jelzett oszlopok gyors tájékozódást tesznek lehetővé.

Indefinido vagy imperfecto? ebook

A spanyol múlt idők közül is kiemelkedik az indefinido és az imperfecto, hiszen ezeket használjuk legtöbbször egymás mellett egy történetben – és bizony ezeket a legnehezebb megkülönböztetni.

Ez a tananyag szemléltető táblázatokkal, részletes magyarázattal, példa történetekkel, rengeteg példamondattal mutatja be neked a két múlt idő közti különbséget. Külön erénye, hogy a magyar nyelvhez kapcsolódva is elmagyarázza, hogyan ismerhetjük fel egyik vagy másik múlt időt a spanyol mondatban.

Gyakorlásképpen megoldhatod a tizenöt feladatot és persze ellenőrizheted válaszaidat a megoldókulcs segítségével.

A spanyol közelmúlt videós minitanfolyam

A közelmúlt egyike a négy spanyol igeidőnek. Hogyan képezd, melyek a rendhagyó igék, hogyan ismerd fel, ha ezt az igeidőt kell használnod? Mindezt elárulom neked a videósorozatban, sőt, egy trükkös szerkezetet is tanítok neked, amivel kiválthatod ezt a múlt időt! Az utolsó videó gyakorlásra ad lehetőséget.

A videók nem letölthetők, de akárhányszor megnézhetők élethosszig tartó hozzáféréssel.

A spanyol régmúlt videós minitanfolyam

A spanyol régmúlt, vagyis a pluscuamperfecto a negyedik a spanyol múlt idők sorában. Most a képzésével és a használatával ismerkedhetsz meg, valamint gyakorló feladatokat is hoztam neked a harmadik videóban!

A videók nem letölthetők, de akárhányszor megnézhetők élethosszig tartó hozzáféréssel.

A múlt nagy rejtélyei – a spanyol múlt idők ebook

Gondot okoz a négyféle spanyol múlt idő megkülönböztetése? Ritkán jutnak eszedbe a rendhagyó igék?

Ez az e-könyv nagy segítségedre lesz a spanyol múlt idők tanulásában. Részletes nyelvtani magyarázat, száz mondatfordítás, tizenöt gyakorló feladat és megoldókulcs alkotják a múlt idők e hasznos összefoglaló segédanyagát.

Legendák és múltak ebook

Ez a könyv félig spanyol irodalom, félig nyelvtani gyakorló.

Négy spanyol legendát találsz benne, így némi képet kaphatsz a középkori Spanyolország történéseiről. A legendákat bevezető feladatok előzik meg, hogy a szókinccsel, a témával megbarátkozz még az elolvasása előtt.

Minden legenda után további öt feladatot találsz, melyek segítenek a spanyol múlt idők és az olvasmány szókincsének feldolgozásában, elsajátításában. A megoldókulccsal könnyedén leellenőrizheted válaszaidat.

A spanyol leíró múlt videós minitanfolyam

Az imperfecto, azaz a leíró múlt egy kellemes kis múlt idő, kevés rendhagyó igével, ám annál szerteágazóbb használattal. Ismerd meg a ragozását és a használati körét ebből a videósorozatból, amelyben egyedülálló módon az imperfecto függő beszédben betöltött szerepét is külön megtanulhatod!

A videók nem letölthetők, de akárhányszor megnézhetők élethosszig tartó hozzáféréssel.

Indefinido képzés és használat videós minitanfolyam

A videósorozat bemutatja neked az indefinido, azaz az egyszerű spanyol múlt idő képzését és használatát. Megtanulhatod a rendhagyó igéket logikus kategóriákra bontva, a helyesírási változásokat, valamint az ezzel a múlttal használatos időhatározókat is. Az utolsó videóban gyakorolhatod is az indefinido-t tanári segítséggel, hogy az elméletből rutin váljon!

A videók nem letölthetők, de akárhányszor megnézhetők élethosszig tartó hozzáféréssel.

   Tanári magyarázatok

    feladatok megoldókulccsal

    egyéni ütemben haladás

    bárhol, bármikor tanulhatsz

    okostelefonról, táblagépről is végezheted a tanfolyamot*

    egyszerre fejleszt spanyolból a hallás, a látás és a tapasztalás útján

A csomagért fizethetsz bankkártyával, PayPal-lal vagy átutalással. Bankkártyás/PayPalos fizetés után pár perc múlva elérhetővé válik számodra a tananyagcsomag.  Átutalásos fizetésnél a fizetés beérkeztét követően teszem elérhetővé számodra a tananyagot. A számla minden esetben Billingo programon keresztül érkezik az email fiókodba, papír alapú számlát nem küldök.  Az ebookok egyszer tölthetők le.

Érdekelhetnek még…

  • Escalera spanyol nyelvkönyv

    Escalera nyelvkönyv

    4 690 Ft (bruttó)