Imádod a spanyol nyelv hangzását, de nincs időd tanfolyamra járni? Szívesen tanulnál önállóan, de azt sem tudod, hol kezdj bele? Ez itt a neked való tananyag!

Három ebook, két mp3 hanganyag és három minitanfolyam segít a spanyol nyelv alapjait elsajátítani.

A csomag ára: 9 550 Ft.

A tananyagok feldolgozása után képbe kerülsz az alapvető fogalmakkal, a kiejtésed nem várt módon javul, a jelen időben otthonosan fogsz mozogni.

Figyelem! A csomag 100% online, ne várd a postást! 🙂 Fizetés után azonnal használhatod minden elemét, ha belépsz a fiókodba a rendeléskor megadott email címmel és jelszóval.

A csomag részei:

    Első 150 spanyol kérdésem e-book, értéke 3490 Ft

    Első 150 spanyol kérdésem hanganyag, értéke 1200 Ft

    Első 160 spanyol igém ebook, értéke 3490 Ft

    Első 160 spanyol igém hanganyag, értéke 1200 Ft

    Kétszáz mondat a jelen időben ebook, értéke 3490 Ft

    A spanyol jelen idő videós minitanfolyam, értéke 3840 Ft

    Spanyol alapok videós minitanfolyam, értéke 3840 Ft

    Spanyol létigék kezdőknek videós minitanfolyam, értéke 2590 Ft

A csomag összesen 23140 ft-ot ér, de 9550 ft-ért a tiéd lehet!

A tananyagok részletezése:

Első 150 spanyol kérdésem e-book és hanganyag

Ez a forradalmi tananyag olyan módszerrel tanít meg megszólalni spanyolul, ahogyan kinti környezetben tapasztalnád!

A 150 fontos kérdésre kétféle válaszlehetőséget találsz, így összesen 450 mondatot tartalmaz az e-könyv. Nos, ebből már ki lehet indulni, ha spanyolul társalognál, nem igaz?

Nagyon nagy segítség, hogy a mondatok közé beékelve fontos nyelvtani apróságokat is elrejtettem, mindig csak az után a mondat után, ahol felbukkan az adott nyelvtani kérdés.

A könyv mondatait a hanganyagban is megtalálod.

Kétszáz mondat a jelen időben ebook

Ebben az e-könyvben megismerheted a jelen idejű igék ragozását, beleértve a rendhagyó csoportokat, valamint a könyv része még a számok, az összehasonlítás és a mutató névmások is.

Összesen tíz nyelvtani témát érint a tananyag, mindegyiket részletes magyar nyelvű magyarázat kíséri. A gyakorló részen témánként 20 mondatfordítással lehet gyakorolni az adott nyelvtant, a könyv végén pedig a fordítások leellenőrizhetők, hiszen ott a megoldókulcs.

Spanyol alapok videós minitanfolyam

A “Spanyol alapok” videósorozat hét videóból áll, és a spanyol nyelv alapozó leckéit tartalmazza. Megismerheted belőle a spanyol nyelv helyzetét a világban, a spanyol ABC-t és kiejtést, a hangsúlyozást és a főnév-melléknév egyeztetését, zárásként pedig a SER ige használatát.

Első 160 spanyol igém ebook és hanganyag

A tananyag tizenhárom részre osztva mutatja be azt a 160 alapvető igét, amely a spanyol nyelvben való induláshoz nélkülözhetetlen.

Minden ige minden személyben ragozva van jelen időben, és minden személyhez példamondatot is találsz, azaz majdnem ezer példamondatot tartalmaz az e-könyv!

Részenként két feladat is helyet kapott a gyakorlásban. Az igeragozást elmélyítendő, a helyes igealak meghatározása az egyik feladattípus, a másik pedig mondatfordítás, mely az előző rész igéinek és a példamondatok szavainak összegyúrásából keletkezett mondatokat tartalmaz.

Így tulajdonképpen anélkül tanít meg mondatokra, hogy biflázni kéne egy szót is! A feladatok megoldását a könyv hátulján megtalálod.

A hanganyag mind a 160 ige ragozását tartalmazza a példamondatokkal együtt, hogy a kiejtés se okozzon gondot.

A spanyol jelen idő videós minitanfolyam

A spanyol jelen idő egy kezdő spanyolos számára elég ijesztően is festhet, ha nem látja át az igék rendszerét. Ez a videósorozat fokról fokra vezet végig a jelen idejű spanyol igéken, az egyszerűbbektől kezdve a bonyolult rendhagyó csoportokig.

Minden videóban sok példamondat, érthető magyarázatok és feladatok várnak!

Spanyol létigék kezdőknek videós minitanfolyam

A ser, az estar és az hay igék megkülönböztetése sok kezdő spanyolos életét keseríti meg. Ebből nem lehet elegendő tananyagot készíteni! A videókban vizuálisan, sok példával megtámogatva járjuk körbe a témát, a hatodik videó pedig csak a gyakorlásról szól! Természetesen, a többi videó végén is találsz feladatokat, a megoldókulcs pedig sosem maradhat el.

   Tanári magyarázatok

    feladatok megoldókulccsal

    egyéni ütemben haladás

    bárhol, bármikor tanulhatsz

    okostelefonról, táblagépről is végezheted a tanfolyamot*

    egyszerre fejleszt spanyolból a hallás, a látás és a tapasztalás útján

A csomagért fizethetsz bankkártyával, PayPal-lal vagy átutalással. Bankkártyás/PayPalos fizetés után pár perc múlva elérhetővé válik számodra a tananyagcsomag.  Átutalásos fizetésnél a fizetés beérkeztét követően teszem elérhetővé számodra a tananyagot. A számla minden esetben Billingo programon keresztül érkezik az email fiókodba, papír alapú számlát nem küldök.  A hanganyag elemei és az ebook egyszer tölthetők le.

Érdekelhetnek még…

  • Gyakorló csomag kezdőknek

    7 670 Ft (bruttó)
  • Megszólalok spanyolul minipakk

    7 670 Ft (bruttó)