Megjelent a Hispanofan magazin 16. száma, amely rengeteg érdekességet tartogat 52 oldalon sok rejtvénnyel és feladattal.

A 16. szám ára 1190 Ft, elsőbbségi levélként küldöm. (+postaköltség)

2023. őszi magazinunk rengeteg érdekes témával ismertet meg. Bejárjuk Zöld Spanyolországot és tartományról tartományra végigvesszük a nevezetes helyeket. Megemlékezünk Selena Quintanilla texasi-mexikói énekesnőről, aki egy csodás karrier felívelő szakaszában tartott, amikor kegyetlen gyilkosság áldozata lett. A világ legnépszerűbb könyveinek sorát pedig A kis herceg egyik részletével nyitjuk meg, természetesen spanyol-magyar tüköroldalakon. A magazint rejtvények, feladatok, nyelvtani tudnivalók, grafikonok fűszerezik.

A/5-ös kivitelben jelenik meg a magazin, így magaddal viheted egy kisebb táskában is.

Terjedelem: 52 oldal.

 

A Hispanofan magazin tartalmilag és formailag is igazodik az igényeidhez.

  • A5-ös mérete miatt befér a táskádba, így bárhová magaddal viheted;
  • a változatos feladatok mind a kezdők, mind a haladóbbak számára élvezetes gyakorlást nyújtanak;
  • a feladatokhoz tartozó megoldókulcs értelmet ad a magazinból való önálló gyakorlásnak.

 

Mennyibe kerül?

A Hispanofan magazin 52 oldalas, de még így is csupán 1190 Ft-ért a tiéd lehet. A magazint a fizetést követő két munkanapon belül adom fel postán, elsőbbségi levélként. A csomagolási és postaköltség díját a rendszer adja hozzá a megrendeléshez. 

FONTOS! Kérlek, hogy rendeléskor MINDENKÉPP pontosan add meg a címedet – emelet, ajtó is! -, hogy a visszapostázásokat elkerüljük. 

A Hispanofan Klub aktív tagjainak természetesen továbbra is ingyenes a magazin! Klubtagok meg ne rendeljék! :))

A Hispanofan magazinért fizethetsz bankkártyával, PayPal-lal vagy átutalással. Bankkártyás fizetés esetén a fizetés biztonságos hátterét a SimplePay biztosítja. Az oldalon a fizetési információ (pl. bankkártya adatok) nem kerül tárolásra, a fizetés minden esetben a SimplePay felületén megy végbe.

A fizetés beérkeztét követően adom postára a magazint elsőbbségi levélként. A számla Billingo programon keresztül érkezik az email fiókodba, papír alapú számlát nem küldök. 

Átutalásos rendelés esetén 8 napod van a megrendelés fizetésére, a magazint az összeg beérkezte után adom postára. Nyolc nap után törlöm a fizetetlen rendelést.

              

Érdekelhetnek még…

  • Akció! Croa spanyol szótanuló keresztrejtvény 500 szóval

    Croa spanyol rejtvényfüzet 500 szóval

    1 193 Ft (bruttó)