Már mindent megtanultál spanyolból, de kevés a gyakorolnivaló? Itt a megoldás!

Ez a csomag neked szól, ha szeretnéd szinten tartani a spanyolodat!

A minipakk ára: 9 550 Ft

NÉGY EBOOK ÉS NÉGY VIDEÓS MINITANFOLYAM SZEREPEL A CSOMAGBAN. SZÖVEGÉRTÉS, TESZTKÉRDÉSEK, IGEIDŐK? A VÁLTOZATOS FELADATOK MELLÉ MEGOLDÓKULCS IS JÁR!

Figyelem! A csomag 100% online, ne várd a postást! 🙂 Fizetés után azonnal használhatod minden elemét, ha belépsz a fiókodba a rendeléskor megadott email címmel és jelszóval.

A csomag tartalma:

    Kétszáz mondat a függő beszéddel ebook, értéke 3490 Ft

    Huszonöt játékos feladat haladóknak ebook, értéke 3490 Ft

    Ötszáz spanyol tesztkérdés haladóknak ebook, értéke 3490 Ft

    Spanyol szövegértés cikkeken keresztül ebook, értéke 3490 Ft

    Függő beszéd múlt időben videós minitanfolyam, értéke 1440 Ft

    A spanyol jövő idő videós minitanfolyam, értéke 1920 Ft

    Giga igeidő gyakorlás videós minitanfolyam, értéke 2590 Ft

    A spanyol feltételes mód videós minitanfolyam, értéke 2590 Ft

KÜLÖN-KÜLÖN EZEK A TANANYAGOK NEM KAPHATÓK, DE EGYBEN, EBBEN A CSOMAGBAN 22500 FT HELYETT A TIÉD LEHET MIND 9.550 FT-ÉRT!

A tananyagok részletezése:

Kétszáz mondat a függő beszéddel ebook

A függő beszéd igen nagy odafigyelést igénylő nyelvtani téma a spanyol nyelvben, hiszen sok pici apróságra kell figyelni a használat során. A könyv ezekre a „banánhéjakra” hívja fel a figyelmedet, két részre bontva a témát: jelen idejű főmondatos és múlt idejű főmondatos függő beszéd. Részletes nyelvtani magyarázatot, gyakorlást és megoldókulcsot találsz ebben a hasznos tananyagban.

Ötszáz spanyol tesztkérdés haladóknak ebook

Ez a tananyag 500 feleletválasztós spanyol tesztkérdést tartalmaz. A kérdések a spanyol nyelvtan minden témáját érintik, a jelen időtől kezdve egészen a subjuntivos igeidő-egyeztetésig. A spanyol szókincs gyakorlásához szinonima, ellentétes szó és definíció-választó kérdéseket találsz. A megoldókulcs a helyes válasz betűjelén túl tartalmazza azt is, miért épp az a megoldás.

Spanyol szövegértés cikkeken keresztül ebook

Hat szövegértés cikk kapott helyet ebben a főleg szövegértést gyakoroltató tananyagban, mely akkor is jó szolgálatot tesz, ha a köznapi szókincs bővítését tűzted ki célul. A hat cikk mindegyikéhez öt, szöveget feldolgozó feladat társul, melyek segítenek a szöveg tartalmának és szókincsének elsajátításában. A megoldókulccsal válik igazán autodidakta tanulást támogató könyvvé ez a tananyag is.

A spanyol feltételes mód videós minitanfolyam

A spanyol feltételes mód képzése viszonylag egyszerű, a használata viszont túlmutat a magyar feltételes mód egyféle használatán. Ismerd meg ezt a sokoldalú igemódot, építsd be spanyol nyelvhasználatodba, hogy igazán spanyolosan szólalhass meg!

Huszonöt játékos feladat haladóknak ebook

A cél ennél az e-könyvnél a spanyol szókincs jelentős bővítése és a spanyol nyelvtani alapok minél alaposabb elmélyítése. A feladattípusok mind ezt a célt szolgálják. 

Ebben az e-könyvben sok az összefüggő szöveg és a nyelvtan is széles témakínálattal képviselteti magát. Ne feledd: minden könyvemet otthoni tanuláshoz kínálom, ezért ez a tananyag is tartalmaz megoldókulcsot!

Függő beszéd múlt időben videós minitanfolyam

A sorozatból megismerheted a múlt idejű főmondattal rendelkező függő beszédet. Mire kell figyelni, mit kell átalakítani, melyek a mondattípusok és a kötőszavak? Tudd meg a sorozatból, gyakorold a témát a videók végén lévő feladatokkal!

Giga igeidő gyakorlás videós minitanfolyam

Így még biztosan nem gyakoroltad az igeidőket! Ezzel az egyedülálló módszerrel nem csak az igeidők, hanem a névmások is sokkal hatékonyabban maradnak meg a fejedben, mint eddig valaha! Az előre megírt és ragozott szerkezetekről először meg kell mondanod, milyen alakban állnak, majd mondatba illesztve fordítással is gyakorolsz.

A spanyol jövő idő videós minitanfolyam

A jövő idő korántsem csupán a jövőidejűség kifejezésére szolgál a spanyolban: több olyan helyzetben is bevethető, amikor nem is gondolnál rá. Tanuld meg, gyakorold be ezeket a használati köröket a videók segítségével!

A minitanfolyamok első leckéit megtalálod a Youtube csatornámon. Itt megmutatom a “Feltételes mód” minitanfolyam első részét:

 

 

   Tanári magyarázatok

    feladatok megoldókulccsal

    egyéni ütemben haladás

    bárhol, bármikor tanulhatsz

    okostelefonról, táblagépről is végezheted a tanfolyamot*

    egyszerre fejleszt spanyolból a hallás, a látás és a tapasztalás útján

A csomagért fizethetsz bankkártyával, PayPal-lal vagy átutalással. Bankkártyás/PayPalos fizetés után pár perc múlva elérhetővé válik számodra a tananyagcsomag.  Átutalásos fizetésnél a fizetés beérkeztét követően teszem elérhetővé számodra a tananyagot. A számla minden esetben Billingo programon keresztül érkezik az email fiókodba, papír alapú számlát nem küldök.  Az ebookok egyszer tölthetők le.

A csomag teljes egészében online, amelyet aktiválás után a fiókodba belépve a főoldal alján találsz meg.