A csomag nélkülözhetetlen, ha felkészülten szeretnél a gazdasági nyelvvizsgán megjelenni és sikeres spanyol nyelvvizsgát tenni!

A gazdasági nyelvvizsga csomag ára: 5 200 Ft

A GAZDASÁGI NYELVVIZSGÁK TEMATIKÁJÁT KÖVETVE FELBECSÜLHETETLEN SEGÍTSÉGET NYÚJT

Figyelem! A csomag 100% online, ne várd a postást! 🙂 Fizetés után azonnal használhatod minden elemét, ha belépsz a fiókodba a rendeléskor megadott email címmel és jelszóval.

A gazdasági nyelvvizsga azon felül, hogy a legbonyolultabb nyelvtani jelenségeket is szigorúan számon kéri, nem elégszik meg a köznapi szókinccsel. Ha gazdasági nyelvvizsgára készülsz, képben kell lenned a gazdasági szavakkal és azok jelentésével spanyolul is, ráadásul a szóbelin bármikor kérhetnek tőled szómagyarázatot.

A csomag tartalma:

    Felkészítő ebook a spanyol gazdasági nyelvvizsgára, értéke 3490 Ft

    Gazdasági nyelvvizsga hanganyag és feladatlap, értéke 3490 Ft

    Tesztek haladóknak videós minitanfolyam, értéke 2590 Ft

Ez a 9570 Ft értékű tananyagcsomag csupán 5200 Ft-ért a tiéd!

   Tanári magyarázatok

    feladatok megoldókulccsal

    egyéni ütemben haladás

    bárhol, bármikor tanulhatsz

    okostelefonról, táblagépről is végezheted a tanfolyamot*

    egyszerre fejleszt spanyolból a hallás, a látás és a tapasztalás útján

MIÉRT MENNÉL SZORONGVA VIZSGÁZNI, HA MAGABIZTOSAN IS LEHET? EZ A TANANYAG A LEGALAPOSABB FELKÉSZÜLÉST TESZI LEHETŐVÉ, HOGY A VIZSGÁN NE ÉRHESSEN MEGLEPETÉS!

A tananyagok részletezése:

Felkészítő ebook a spanyol gazdasági nyelvvizsgára

Ez a 156 oldalas felkészítő könyv mindenféle feladattípust gyakoroltat veled, akár Corvinus, akár BGE gazdasági nyelvvizsgára készülsz. 

Nyelvtani és szókincs tesztek, szövegértés, fogalmazás, lyukas szövegek, szóbeli szövegek összefoglalása – mindez megoldókulccsal!

Tesztek haladóknak videós minitanfolyam

Ez a minitanfolyam összesen 100 feleletválasztós kérdést tartalmaz, mindegyik videó huszat. A négy válaszlehetőség közül kell kiválasztanod a helyes választ, a megoldókulcsban pedig részletesen megbeszéljük, miért az lett a jó megoldás. Intenzív és változatos gyakorlási mód!

A videók nem letölthetők, de akárhányszor megnézhetők élethosszig tartó hozzáféréssel.

Gazdasági nyelvvizsga hanganyag és feladatlap

Három hanganyagot tartalmaz a csomag, mindegyikhez kapsz feladatsort megoldókulccsal, valamint a szöveg átiratát is, így mondatról mondatra haladva is lefordíthatod az anyagot.

Ajánlott azoknak, akik középfokú spanyol gazdasági nyelvvizsgára készülnek és a szóbeli rész legnehezebb feladattípusát is szeretnék gyakorolni.

A csomagért fizethetsz bankkártyával, PayPal-lal vagy átutalással. Bankkártyás/PayPalos fizetés után pár perc múlva elérhetővé válik számodra a tananyagcsomag.  Átutalásos fizetésnél a fizetés beérkeztét követően teszem elérhetővé számodra a tananyagot. A számla minden esetben Billingo programon keresztül érkezik az email fiókodba, papír alapú számlát nem küldök.  A hanganyag elemei és az ebookok egyszer tölthetők le.

Érdekelhetnek még…

  • A subjuntivo legyőzése csomag

    7 670 Ft (bruttó)