A csomag nélkülözhetetlen, ha felkészülten szeretnél az egynyelvű nyelvvizsgán megjelenni és sikeres spanyol nyelvvizsgát tenni!

A nyelvvizsga csomag ára: 5 200 Ft

AZ EGYNYELVŰ NYELVVIZSGÁK TEMATIKÁJÁT KÖVETVE FELBECSÜLHETETLEN SEGÍTSÉGET NYÚJT

Figyelem! A csomag 100% online, ne várd a postást! 🙂 Fizetés után azonnal használhatod minden elemét, ha belépsz a fiókodba a rendeléskor megadott email címmel és jelszóval.

Kétség sem fér hozzá: aki spanyol egynyelvű vizsgára készül, legjobban a szóbeli résztől fél. A szókincsed felturbózására és az írásbeli gyakorlására állítottam össze neked ezt a három elemből álló csomagot, amelyet nagy haszonnal forgathatsz a vizsga előtt.

A csomag tartalma:

    Felkészülés a spanyol egynyelvű vizsgára e-book, értéke 3490 Ft

    DELE tuti szókincs munkafüzet, értéke 1990 Ft

    Spanyol szókincsbővítés húsz feladattal e-book, értéke 3490 Ft

A tananyagok részletezése:

Felkészülés a spanyol egynyelvű vizsgára ebook

Szövegértés, írásfeladat, lyukas szöveg és nyelvtani teszt is helyet kapott az ebook feladatai között, akárcsak a nyelvvizsgán. A megoldókulcs segít a helyes megoldás megtalálásában.

Hallott szöveg értése feladatot nem tartalmaz (magnózás)!

DELE tuti szókincs munkafüzet

A munkafüzetben hét nagy témát és összesen tizennégy altémát találsz, a DELE főbb témái szerint csoportosítva. Minden altémához egyenként húsz nélkülözhetetlen szót kerestem (így összesen 14×20=280 szót tartalmaz a tananyag), amelyek nélkül a B2 nyelvvizsga elég gyötrelmes lenne.

A szavakat öt mondatban be is mutatom, és minden témához öt mondatfordítás is társul, amelyekkel te kísérletezhetsz. Ezek olyan mondatok, amelyek cseppet sem könyvszagúak, bátran bevethetők szóbelin!

Spanyol szókincsbővítés húsz feladattal ebook

A szótanulás már nem is lehetne könnyebb! Szótárból való biflázás helyett tiéd ez az önállóan is használható játékos feladatgyűjtemény, mely 20 feladaton keresztül ismertet meg a hétköznapi élethez nélkülözhetetlen szókinccsel (minket körülvevő tárgyak, gyakori igék, mondatok ellentétes szópárokkal, összetett szavak képzése, helyiségek spanyolul, stb.).

Ha megakadsz, ott a megoldókulcs, és hogy még szótárt se kelljen használnod, kigyűjtöttem a könyvben előforduló szavakat egy praktikus szószedetbe, ahol ABC-rend szerint a feladatok számozását követik a szavak.

MIÉRT MENNÉL SZORONGVA VIZSGÁZNI, HA MAGABIZTOSAN IS LEHET? EZ A TANANYAG A LEGALAPOSABB FELKÉSZÜLÉST TESZI LEHETŐVÉ, HOGY A VIZSGÁN NE ÉRHESSEN MEGLEPETÉS!

   Tanári magyarázatok

    feladatok megoldókulccsal

    egyéni ütemben haladás

    bárhol, bármikor tanulhatsz

    mindig kéznél van a tananyag

    akár mobilon vagy táblagépen is használhatod az ebookokat

Ez a 8970 Ft értékű csomag csupán 5200 Ft-ért a tiéd lehet!

A csomagért fizethetsz bankkártyával, PayPal-lal vagy átutalással. Bankkártyás/PayPalos fizetés után pár perc múlva elérhetővé válik számodra a tananyagcsomag.  Átutalásos fizetésnél a fizetés beérkeztét követően teszem elérhetővé számodra a tananyagot. A számla minden esetben Billingo programon keresztül érkezik az email fiókodba, papír alapú számlát nem küldök.  Az ebookok egyszer tölthetők le.

Érdekelhetnek még…

  • Escalera spanyol nyelvkönyv

    Escalera nyelvkönyv

    4 690 Ft (bruttó)