Együtt olcsóbb! Legyen tiéd a Hispanofan magazin 8. és 9. száma ebben a praktikus duópakkban!

A duópakk a Hispanofan magazin 8. és 9. számát tartalmazza. A postaköltség a megrendeléskor kerül hozzáadásra.

A két szám ára egyenként 1090 Ft, a duópakkban viszont 2180 Ft helyett 1780 Ft-ért megkapod a két magazint, ráadásul postaköltség is csak egyszer terhel.

A két magazinnal összesen 104 oldalnyi spanyolos szórakozást és tanulnivalót kapsz, mely remek kikapcsolódást nyújt!

Mindkét Hispanofan magazin telis-tele van cikkekkel, rejtvényekkel, a hispán kultúra érdekes elemeivel, stb., vagyis csupa olyan dologgal, amely a nyelv ÉLŐ használatát mutatja be neked. Minél többféleképpen találkozol a leghúzósabb témákkal (cikkek, feladatok, rejtvények, viccek, azaz sok-sok autentikus nyelvi megoldás), annál biztosabb lesz a tudásod!

 

A magazinokat A/5-ös méretük miatt bátran magaddal viheted bárhová. Az igényes nyomdai kivitelezésnek köszönhetően ceruzával és tollal is írhatsz bele.

Mindkét magazin tartalmaz megoldókulcsot is, bátran ajánlom önálló tanuláshoz! 

A magazinduóért fizethetsz bankkártyával, PayPal-lal vagy átutalással. A szállítási költség (postai elsőbbségi levél) 570 Ft. A fizetés beérkeztét követően adom postára a magazinduót elsőbbségi levélként. Kérheted postán maradóra is, ez esetben a megjelölt posta címét írd be a megjegyzésbe a rendelés során. A számla minden esetben Billingo programon keresztül érkezik az email fiókodba, papír alapú számlát nem küldök.