Megjelent a Hispanofan magazin 13. száma, 52 oldalon sok cikkel, rejtvénnyel és feladattal. Aktuális (újévi) témákat éppúgy tartalmaz, mint örökzöld cikkeket, anyagokat!

A 13. szám ára 1190 Ft, elsőbbségi levélként küldöm. (Postaköltség: 640 Ft)

A Hispanofan magazin 13. számában sok érdekesség is helyet kapott: ellátogatunk Madridba, ahol tíz kihagyhatatlan helyet nézünk végig. Sok érdekességet olvasunk Hollywood legújabb üdvöskéjéről, a kubai származású Ana de Armas színésznőről. Érintjük a spanyol jelen idő fő rendhagyó csoportjait és megtanuljuk értelmezni a spanyol borokról szóló infógrafikát. Ha pedig újévi tanácsokat szeretnél olvasni, lapozz az utolsó cikkhez, ahol a helyes évkezdetről van szó!

A/5-ös kivitelben jelenik meg a magazin, így magaddal viheted egy kisebb táskában is.

52 oldal!

 

Figyelem! Rendeld meg a Jelen idő modult január 20-ig és ajándékba küldöm neked a magazint! Magazin megrendelés:

 

Ha a jelen idő modult szeretnéd, itt találod: jelen idő modul link

 

A Hispanofan magazin tartalmilag és formailag is igazodik az igényeidhez.

  • A5-ös mérete miatt befér a táskádba, így bárhová magaddal viheted;
  • a változatos feladatok mind a kezdők, mind a haladóbbak számára élvezetes gyakorlást nyújtanak;
  • a feladatokhoz tartozó megoldókulcs értelmet ad a magazinból való önálló gyakorlásnak.

 

Mennyibe kerül?

A Hispanofan magazin 52 oldalas, de még így is csupán 1190 Ft-ért a tiéd lehet. A magazint a fizetést követő két munkanapon belül adom fel postán, elsőbbségi levélként. A csomagolási és postaköltség díja 640 Ft, melyet a rendszer ad hozzá a megrendeléshez. 

FONTOS! Kérlek, hogy rendeléskor MINDENKÉPP pontosan add meg a címedet – emelet, ajtó is! -, hogy a visszapostázásokat elkerüljük. 

A Hispanofan Klub aktív tagjainak természetesen továbbra is ingyenes a magazin! Klubtagok meg ne rendeljék! :))

A Hispanofan magazinért fizethetsz bankkártyával, PayPal-lal vagy átutalással. Bankkártyás fizetés esetén a fizetés biztonságos hátterét a SimplePay biztosítja. Az oldalon a fizetési információ (pl. bankkártya adatok) nem kerül tárolásra, a fizetés minden esetben a SimplePay felületén megy végbe.

A fizetés beérkeztét követően adom postára a magazint elsőbbségi levélként. A számla Billingo programon keresztül érkezik az email fiókodba, papír alapú számlát nem küldök. 

Átutalásos rendelés esetén 8 napod van a megrendelés fizetésére, a magazint az összeg beérkezte után adom postára. Nyolc nap után törlöm a fizetetlen rendelést.