Itt egy ütős triópakk most 25% kedvezménnyel! Csapj le rá te is!

A könyvcsomag az Escalera könyvet, az Escalera extra munkafüzetet és a Legendák és múltak c. könyvet tartalmazza.

A trió normál ára: 10 070 Ft (+postaköltség), de az áprilisi akcióban 25% kedvezménnyel kapod meg!

Ez a három könyv magabiztos nyelvhasználóvá tesz spanyolból a rengeteg gyakorlófeladat, az érthető nyelvtani magyarázatok és a változatos történetek segítségével.

Míg az Escalera könyv lépésről lépésre vezet végig a spanyol nyelvtan egyes témáin, feladatokkal, az Escalera extra munkafüzet plusz 150 feladata a lehető leghatékonyabb gyakorlásra ad lehetőséget. A Legendák és múltak nyelvkönyvvel a múlt időket ismételheted át tüzetesebben, amellett, hogy szuper kis spanyol legendákat olvashatsz közérthető nyelven, szógyűjteménnyel megsegítve.

Minél többször találkozol a leghúzósabb témákkal, annál biztosabb lesz a tudásod!

Mindhárom könyv tartalmaz megoldókulcsot, bátran ajánlom önálló tanuláshoz!

A könyvcsomagért fizethetsz bankkártyával, PayPal-lal vagy átutalással. A rendszer a triópakk kosárba tétele után adja hozzá az árhoz a szállítási költséget. A fizetés beérkeztét követően adom postára a könyvcsomagot ajánlott levélként. Kérheted postán maradóra is, ez esetben a megjelölt posta címét írd be a megjegyzésbe a rendelés során. Packeta szállítás is elérhető. Csak magyarországi címre szállítok. A számla minden esetben Billingo programon keresztül érkezik az email fiókodba, papír alapú számlát nem küldök.