Ezzel az ebook csomaggal a világ bármely pontján tanulhatsz spanyolul az Escalera könyvekből!

A csomag tartalma: Escalera ebook, Escalera extra munkafüzet ebook, ajándék szószedet mindkét könyvhöz

A csomag ára: 5390 Ft

 

Külföldön élsz? Jól jönne ebook formátumban is egy érthető spanyol nyelvkönyv, sok gyakorlással és megoldókulccsal? Ez a neked való csomag!

Az Escalera egy alapos, mégis lényegre törő nyelvtani rendszerező könyv, amely 99 lépcsőfokon vezet végig a spanyol nyelvtanban. Minden lépcsőfokhoz 4 gyakorlófeladatot is találsz, így összesen 396 feladatot tartalmaz. A végén lévő megoldókulcs könnyűvé teszi az önálló munkát.

Az Escalera extra munkafüzet ezt még megfejeli 100 teljesen új és változatos feladattal. A megoldókulcs itt sem hiányozhat! 

Ebben a csomagban mindkét könyvnek a pdf változatát találod. Ráadásként 1-1 e-szószedetet is adok melléjük, hogy ne menjen el sok időd szótárazgatással.

Az ebook csomagért fizethetsz bankkártyával, PayPal-lal vagy átutalással. Bankkártyás/PayPalos fizetés után pár perc múlva letölthetővé válik számodra a tananyagcsomag.  Átutalásos fizetésnél a fizetés beérkeztét követően teszem elérhetővé számodra az e-könyveket. A számla minden esetben Billingo programon keresztül érkezik az email fiókodba, papír alapú számlát nem küldök.  A pakk elemei kétszer tölthetők le.