Együtt olcsóbb! Legyen tiéd az Escalera könyv és az Escalera extra munkafüzet is, ajándék e-szószedettel!

A könyvcsomag az Escalera könyvet és az Escalera extra munkafüzetet tartalmazza.

A duó normál ára: 7380 Ft (+1950 Ft postaköltség), de a duópakkban a két könyvet 5950 Ft + szállításért kapod meg!

Ha ez a két könyv a birtokodban van, mindent fogsz tudni a spanyol nyelvtanról!

Míg az Escalera könyv lépésről lépésre vezet végig a spanyol nyelvtan egyes témáin, feladatokkal, az Escalera extra munkafüzet plusz 150 feladata a lehető leghatékonyabb gyakorlásra ad lehetőséget. Minél többször találkozol a leghúzósabb témákkal, annál biztosabb lesz a tudásod!

Mindkét könyv tartalmaz megoldókulcsot is, bátran ajánlom önálló tanuláshoz!

A könyvhöz is és a munkafüzethez is ajándékba küldök 1-1 szószedetet, amelyeket a leckék szavaiból állítottam össze. A szószedetek letölthetők, pdf formátumúak.

A könyvcsomagért fizethetsz bankkártyával, PayPal-lal vagy átutalással. A rendszer a duópakk kosárba tétele után adja hozzá az árhoz a szállítási költséget. A fizetés beérkeztét követően adom postára a könyvcsomagot ajánlott levélként. Kérheted postán maradóra is, ez esetben a megjelölt posta címét írd be a megjegyzésbe a rendelés során. Az ajándék szószedetek bankkártyás és PayPal-os fizetés esetén pár percen belül, átutalásos fizetésnél a fizetés beérkeztét követően tölthetők le. A számla minden esetben Billingo programon keresztül érkezik az email fiókodba, papír alapú számlát nem küldök.