Együtt olcsóbb! Legyen tiéd az Escalera könyv és munkafüzet is, ajándék e-szószedettel!

A könyvcsomag az Escalera és az Escalera extra könyvek nyomtatott változatát tartalmazza. Az ár a szállítási díjjal együtt értendő.

A duó ára: 7090 Ft (5890 Ft + 1200 Ft postaköltség)

Ha ez a két könyv a birtokodban van, mindent fogsz tudni a spanyol nyelvtanról!

Míg az Escalera könyv lépésről lépésre vezet végig a spanyol nyelvtan egyes témáin, feladatokkal, az Escalera extra munkafüzet plusz 100 feladata a lehető leghatékonyabb gyakorlásra ad lehetőséget. Minél többször találkozol a leghúzósabb témákkal, annál biztosabb lesz a tudásod!

Mindkét könyv tartalmaz megoldókulcsot is, bátran ajánlom önálló tanuláshoz!

A könyvhöz is és a munkafüzethez is ajándékba küldök 1-1 szószedetet, amelyeket a leckék szavaiból állítottam össze. A szószedetek letölthetők, pdf formátumúak.

A könyvcsomagért fizethetsz bankkártyával, PayPal-lal vagy átutalással. Az ár a szállítási költséget már tartalmazza! A fizetés beérkeztét követően adom postára a könyvcsomagot ajánlott levélként. Kérheted postán maradóra is, ez esetben a megjelölt posta címét írd be a megjegyzésbe a rendelés során. Az ajándék szószedetek bankkártyás és PayPal-os fizetés esetén pár percen belül, átutalásos fizetésnél a fizetés beérkeztét követően tölthetők le. A számla minden esetben Billingo programon keresztül érkezik az email fiókodba, papír alapú számlát nem küldök.