Escalera nyelvkönyved mellé kedvezményes duopakkban küldöm a Hispanofan 2021-es határidőnaplót is!

Ráadásként pedig tiéd lesz egy letölthető 2021-es falinaptár az Escalera nyelvkönyv példamondataival!

A duopakk ára: 8830 Ft.

Szeretnéd mindkét spanyolos kincset beszerezni? Együtt kedvezőbb áron teheted meg!

Az Escalera szisztematikusan végigvezet a spanyol nyelv rendszerén, a Hispanofan határidőnapló pedig a teendőid rendszerezése mellett számos lehetőséget kínál a játékos spanyolozásra, és még a célkitűzés fontosságát sem hanyagolja el.

Képzeld el úgy az Escalerát, mint egy hosszú lépcsősort: az alsó fokról kezded és lépésről lépésre haladsz felfelé. A 99. lépcsőfokról teljesen másképp látod majd a spanyol nyelvtant, mint előtte!

A könyv szerkezete a lehető legegyszerűbb: egy oldal nyelvtant egy oldalnyi gyakorlás követ. A könyv végén lévő megoldókulcs segít az önellenőrzésben, így az Escalera önálló tanulásra is kiválóan alkalmas.

 

A határidőnapló amellett, hogy éves és havi céltervezővel, összesített naptárral és rengeteg jegyzetlappal vár, ezeket az extra tartalmakat kapta, a spanyolosok legnagyobb örömére:

  • Spanyol ünnepek nevei, dátumai 2021-ben;
  • napok spanyolul és magyarul;
  • minden héten egy idézet;
  • minden hónap elején egy hispán híresség életrajza spanyolul;
  • viccek spanyolul;
  • spanyol receptek;
  • a receptekhez kapcsolódó spanyol feladatok megoldókulccsal.

A duopakk ára tartalmazza az Escalera nyomtatott könyvet, valamint a Hispanofan határidőnaplót és ezek postai feladási díját (postai csomag kategória).

A duopakk csak december 31-ig él! Ha viszont gyors vagy és megrendeled még az idén, egy letölthető ajándék falinaptárt is küldök, amelyben minden naphoz egy Escalera példamondatot írtam.

Ragadni fog rád a spanyol!

A csomagért fizethetsz bankkártyával, PayPal-lal vagy átutalással. A postai feladásra az összeg beérkeztét követően kerül sor, csomagként. Lehetőséged van postán maradóra kérni a csomagot, ez esetben add meg a megjelölt posta címét a megrendelés során a megjegyzés rovatban. A számla Billingo programon keresztül érkezik az email fiókodba, papír alapú számlát nem küldök.