Együtt olcsóbb! Legyen tiéd az Escalera könyv és a Hispanofan magazin 6. száma ebben a praktikus duópakkban!

A duópakk az Escalera nyelvkönyvet és a Hispanofan magazin 6. számát tartalmazza. A postaköltség a megrendeléskor kerül hozzáadásra.

A könyv ára 3890 Ft, a magaziné 1090 Ft, a duópakkban viszont 4980 Ft helyett 4170 Ft-ért megkapod a két kiadványt! Szerintem megéri 😉

Ha ez a két kiadvány a birtokodban van, összekötheted a kellemest a hasznossal a spanyoltanulást illetően!

Míg az Escalera könyv lépésről lépésre vezet végig a spanyol nyelvtan egyes témáin, feladatokkal, a Hispanofan magazin telis-tele van cikkekkel, rejtvényekkel, a hispán kultúra érdekes elemeivel, stb., vagyis csupa olyan dologgal, amely a nyelv ÉLŐ használatát mutatja be neked. Minél többféleképpen találkozol a leghúzósabb témákkal (cikkek, feladatok, rejtvények, viccek, azaz sok-sok autentikus nyelvi megoldás), annál biztosabb lesz a tudásod!

Mind a könyv, mind a magazin tartalmaz megoldókulcsot is, bátran ajánlom önálló tanuláshoz!

A könyvcsomagért fizethetsz bankkártyával, PayPal-lal vagy átutalással. A szállítási költség (postai ajánlott levél) 1790 Ft. A fizetés beérkeztét követően adom postára a könyvcsomagot ajánlott levélként. Kérheted postán maradóra is, ez esetben a megjelölt posta címét írd be a megjegyzésbe a rendelés során. A számla minden esetben Billingo programon keresztül érkezik az email fiókodba, papír alapú számlát nem küldök.