Nem érted a spanyol nyelvtant? Mássz fel az Escalera 99 lépcsőfokán!

A duó tartalmazza a nyomtatott és a PDF könyvet is, ajándék PDF szószedettel!

Az Escalera duó ára: 6890 Ft (5990 Ft + 900 Ft postaköltség)

99 nyelvtani téma, 396 feladat – a nagy sikerű Escalera nyelvkönyvet ezúttal papíron és képernyőn is használhatod!

Mi az az Escalera nyelvkönyv?

Az Escalera 99 egyre nehezedő spanyol nyelvtani témán vezet végig, mintha egy lépcsősoron menetelnél felfelé. A 99. fokról teljesen másképp látod majd a spanyol nyelvtant, mint azelőtt! Minden nyelvtani témához négy feladat tartozik, így összesen 396 feladattal gyakorolhatod a tanultakat. A könyv végén megoldókulcs segíti az önálló tanulást.

Az itt látható csomag ára tartalmazza a nyomtatott könyvet, annak feladási díját, valamint az ebook változatot és egy PDF szószedetet a könyvhöz.

Az Escalera első kiadása 2018 szeptemberében jelent meg és fél év alatt elfogyott. Az immáron harmadik kiadás hű maradt az eredeti tematikához és a feladatok sem változtak.

A könyvért fizethetsz bankkártyával, PayPal-lal vagy átutalással. Minden esetben a fizetés beérkeztét követően teszem elérhetővé számodra a letölthető tananyagot, illetve adom fel a nyomtatott könyvet. A számla Billingo programon keresztül érkezik az email fiókodba, papír alapú számlát nem küldök.  Az ebook és a szószedet egyszer tölthető le.