Ezzel a csomaggal a világ bármely pontján tanulhatsz spanyolul az Escalera könyvekből!

A nyelvkönyveket online és offline is megkapod, ajándék szószedettel!

A könyv gigapakk ára: 9 190 Ft.

Sokat utazol és nincs kedved cipelni az Escalerát? Válaszd ezt a gigapakkot és mindent megkapsz!

Használd a nyomtatott könyveket a klasszikus módon és töltsd ki a feladatokat, amikor pedig kényelmesebb a PDF verzió, csak vedd elő a telefonodat és már nálad is van a letölthető Escalerád!

Képzeld el úgy az Escalerát, mint egy hosszú lépcsősort: az alsó fokról kezded és lépésről lépésre haladsz felfelé. A 99. lépcsőfokról teljesen másképp látod majd a spanyol nyelvtant, mint előtte!

A könyv szerkezete a lehető legegyszerűbb: egy oldal nyelvtant egy oldalnyi gyakorlás követ. A könyv végén lévő megoldókulcs segít az önellenőrzésben, így az Escalera önálló tanulásra is kiválóan alkalmas.

Ha több feladatot szeretnél, vagy kivégezted a könyvet és szükséged lenne több gyakorlásra, az Escalera extra munkafüzetben nem fogsz csalódni! 100 teljesen új feladatot találsz benne, a füzet végéről pedig a megoldókulcs sem hiányozhat.

A gigapakk ára tartalmazza az Escalera nyomtatott könyvet, az Escalera extra munkafüzetet és ezek postai feladási díját, az Escalera e-bookot, az Escalera extra e-bookot, valamint 1-1 szószedetet a két könyvhöz, PDF formátumban.

A csomagért fizethetsz bankkártyával, PayPal-lal vagy átutalással. Bankkártyás/PayPalos fizetés után pár perc múlva elérhetővé válik számodra a letölthető tananyagrész.  Átutalásos fizetésnél a fizetés beérkeztét követően teszem elérhetővé számodra a tananyagot. A postai feladásra az összeg beérkeztét követően kerül sor, ajánlott levélként. Lehetőséged van postán maradóra kérni a csomagot, ez esetben add meg a megjelölt posta címét a megrendelés során a megjegyzés rovatban. A számla Billingo programon keresztül érkezik az email fiókodba, papír alapú számlát nem küldök.  A PDF elemek egyszer tölthetők le.