Kevésnek találtad az Escalera feladatait? Itt van még 100 gyakorló feladat!

A nyomtatott verzió mellett most tiéd lehet az ebook verzió is, PDF szószedettel!

Az Escalera extra duó ára: 4 390 Ft (3490 Ft + 900 Ft postaköltség)

A 100 feladat hét nagyobb téma köré csoportosul, amelyeknél az Escalera egyes fejezeteire is hivatkoztam, hogy könnyebb legyen a vonatkozó nyelvtani részeket átismételni.

Az első 7 fejezet 10-10 feladatot tartalmaz. A 8. téma a “vegyesvágott”: harminc feladat a legkülönbözőbb témákban, utalással az Escalera odaillő fejezeteire. Kezdőtől középfokú szintig találsz neked való feladatot! A megoldókulcs pedig itt sem hiányozhat.

A duó csomag ára tartalmazza a nyomtatott Escalera Extra munkafüzetet és annak postaköltségét, a munkafüzet PDF verzióját, valamint egy hozzá tartozó PDF formátumú szószedetet.

A duóért fizethetsz bankkártyával, PayPal-lal vagy átutalással. Bankkártyás/PayPalos fizetés után pár perc múlva elérhetővé válik számodra a letölthető munkafüzet és szószedet.  Átutalásos fizetésnél a fizetés beérkeztét követően teszem elérhetővé számodra a tananyagot. A nyomtatott munkafüzetet minden esetben a fizetés beérkeztét követően adom postára ajánlott levélként. Kérheted postán maradóra is, ez esetben a megrendelés során írd be a megjegyzés rovatba a megjelölt posta címét. A számla minden esetben Billingo programon keresztül érkezik az email fiókodba, papír alapú számlát nem küldök.  Az ebook és a szószedet egyszer tölthető le.