Szórakoztató és hasznos időtöltés újrakezdő és középhaladó spanyolosoknak: ebből a Croa rejtvényfüzetből 1000 spanyol szót sajátíthatsz el minden erőfeszítés nélkül.

A rejtvényfüzet ára 1990 Ft + 640 Ft postaköltség.

A Croa rejtvényfüzet jelen száma újrakezdő-középhaladó spanyolosok számára kínál összesen 45 spanyol-magyar nyelvű keresztrejtvényt. Miközben észrevétlenül ragadnak rád a szavak, egy-egy vicc poénját is kiderítheted a rejtvény kitöltésével.

Megoldókulcsot tartalmaz!

A rejtvényfüzet ára 1990 Ft + 640 Ft postaköltség. Elsőbbségi levélként érkezik a postaládádba. Kérlek, megrendeléskor pontos címet adj meg, amennyiben van, emelet, ajtó megjelölésével!

A Croa szótanuló rejtvényfüzetért fizethetsz bankkártyával, PayPal-lal vagy átutalással. Bankkártyás fizetés esetén a fizetés biztonságos hátterét a SimplePay biztosítja. Az oldalon a fizetési információ (pl. bankkártya adatok) nem kerül tárolásra, a fizetés minden esetben a SimplePay felületén megy végbe.

A fizetés beérkeztét követően adom postára a rejtvényfüzetet elsőbbségi levélként (elsőbbségi levélfeladás díja: 640 Ft). A számla Billingo programon keresztül érkezik az email fiókodba, papír alapú számlát nem küldök. 

Átutalásos rendelés esetén 8 napod van a megrendelés fizetésére, a füzetkét az összeg beérkezte után adom postára. Nyolc nap után törlöm a fizetetlen rendelést.

A postai szállítási díj belföldi címre érvényes. Külföldre nem postázom.