NYOMDAHIBÁS ESCALERA FÉLÁRON!

Ennek az Escalerának hiányzik az első 5 fejezete, de ha nem teljesen kezdő vagy, így is nagy hasznodra válik a féláras példány.

A könyvturis Escalera ezen változatából az első 5 fejezet nyomdahiba miatt hiányzik (spanyol ABC, határozott névelő, határozatlan névelő, hangsúlyozás, a spanyol főnév neme), ezért 8 példányt 50% kedvezménnyel találsz a webáruházban.

Mi az Escalera nyelvkönyv?

Az Escalera 99 egyre nehezedő spanyol nyelvtani témán vezet végig, mintha egy lépcsősoron menetelnél felfelé. A 99. fokról teljesen másképp látod majd a spanyol nyelvtant, mint azelőtt! Minden nyelvtani témához négy feladat tartozik, így összesen 396 feladattal gyakorolhatod a tanultakat. A könyv végén megoldókulcs segíti az önálló tanulást.

Ebben a nyomdahibás példányban 94 fejezetet és 376 feladatot találsz meg.

A könyvért fizethetsz bankkártyával, PayPal-lal vagy átutalással. Minden esetben a fizetés beérkeztét követően adom postára az Escalerát ajánlott levélként. Kérheted a csomagot postán maradóra is, ez esetben a megrendelés során írd be a megjegyzés rovatba a megjelölt posta címét. Már Packeta csomagküldést is választhatsz. A számla Billingo programon keresztül érkezik az email fiókodba, papír alapú számlát nem küldök.